пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

День, коли можливе диво

         4 грудня – незвичайний день. Саме сьогодні дітлахи з усіх куточків нашої планети мають змогу відправити листа Дідові Морозу. Осторонь цього свята не залишилася й Лубенська районна бібліотека для дітей ім. О.Донченка. У її стінах тривала акція, до якої могли залучитися найменші читачі й написати листа зі своїми найпотаємнішими бажаннями.

Слід відмітити, що Дідові Морозу доведеться непросто. Оскільки замовлення малечі йдуть у ногу з часом і в списках все частіше з’являються новомодні гаджети, казковий бородань не обійдеться без допомоги батьків.
Але віра у диво та чарівна атмосфера свят, що наближаються, невпинно захоплюють не лише дітей. Дорослі відвідувачі бібліотеки перейнялися святковою атмосферою та також залишили свої побажання.

Новорічний чарівник у різних країнах має своє ім’я. І не важливо, кого чекають малюки на Новий рік – Діда Мороза чи святого Миколая, Санта Клауса чи Пер Ноеля. Головне, що кожне серце сповнюється надією та світлими сподіваннями. А працівники бібліотеки не залишаються осторонь і мають змогу подарувати крихітку магії маленьким читачам.




Немає коментарів:

Дописати коментар