понеділок, 21 грудня 2015 р.

Чудотворний Миколай ти усіх оберігай


З небес на Землю в час нічний
Приходить Миколай Святий.
Дарунки щедрі нам приносить,
Здоров'я всім від Бога просить. 


          Українська зима щедра на веселі свята, і, мабуть, найулюбленіше зи¬мове свято дітлахів —День Святого Миколая. Тож, весь рік діти намагаються гарно себе поводити, бути чемними, старанно вчитися. А напередодні свята пишуть листи Чудотворцю і з нетерпінням чекають на здійснення своїх бажань.

          День Святого Миколая – це християнське свято. Та в бібліотеках району завжди є особливо бажаним, тому що приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Тож  і цього річ бібліотекарі  вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.  
          До доброї справи привітати маленьких лубеців із Днем Святого Миколая долучилася громада міста та району. Дітей, батьки яких боронять Україну на Сході та маленьких вимушених переселенців на конкурсно – розважальну програму «Дари святого Миколая» запросила центральна районна бібліотека імені Володимира  Малика.
         Настоятель храму Всіх Святих Київського патріархату отець Георгій привітав дітлахів із зимовими святами , побажав провести їх весело та з користю і подарував солодкі «миколайчики».
         Про народні традиції святкування розповіли гостям юні артисти театрального гуртка «Смайли» Данилко Бровар, Катя Силка, Богданка Сидоренко.
          Вікторини, конкурси, розваги організували для малечі працівники районного будинку культури Тетяна Селюк, Алла Самозвон та Світлана Руденко.
        Учасник АТО Олексій Герасименко пригостив кожного маленького учасника дійства баночкою меду з власної пасіки.
        Солодкі гостинці та тепле чаювання підготували для дітлахів громадські організації «Міжнародна асоціація із захисту приватного життя та безпеки людини»( голова Олександр Микитюк), Спілка жінок – трудівниць «За майбутнє дітей України»(голова Раїса Кошель) та депутат Полтавської обласної ради Руслан Ляшко.
       І Хоч за вікном панувала не зовсім зимова погода, всі учасники свята отри¬мали позитивні емоції та святковий передноворічний настрій.
Зустрічаймо новорічні свята разом з нами!
Радіє небо і земля.
Всіх Божа ласка окриля.
І воскресає рідний край —
Іде угодник Миколай!






Немає коментарів:

Дописати коментар