вівторок, 15 грудня 2015 р.

Святий Миколай завітав до дітей


       Приймаючи своєрідну естафету Андрія, Варки і Савки, зимовими стежками – доріжками поспішає до нас Святий Миколай. Так напередодні дня Св. Миколая бібліотечні працівники Людмила Горб, Катерина Підтоптана, Марта Жарова провели для учнів 3 – 4 кл. ЗОШ №10 (класоводи  Тетяна Корнієнко, Любов Джура) народознавче свято  «Миколай мандрує Україною».  
В стінах районної бібліотеки для дітей ім. О. Донченка відбулися Миколаївські гуляння, народознавче казкове дійство, чудова розважально – конкурсна програма. 

Пізнавальними для дітей стали цікаві факти про земне життя Св. Миколая, які підготували працівники бібліотеки. Адже, Св. Миколай став для всіх  зразком любові і милосердя, покровителем дітей, бідних і знедолених, щороку обдаровуючи малят радістю, сіючи в їхні серця зернятка добра.
Дуже сподобалися дітлахам вікторини, конкурси, хороводи та мультиплікаційні фільми про життя та благодіяння Св. Миколая, а також солодощі та «миколайчики». А спонсорами смачних гостинців були обласний депутат Руслан Ляшко та Спілка жінок за майбутнє дітей України.
Вірші, зимова круговерть, святковий зорепад створили атмосферу гарного настрою. Адже, коли звучить радісний дитячий сміх – значить життя триває і всі мрії обов’язково збудуться!
Бібліотекарі та гості побажали дітям рости добрими і чемними, поважати батьків і любити неньку - Україну.









Немає коментарів:

Дописати коментар