вівторок, 11 липня 2017 р.

Маленький читач у великому світі книжок

(бібліотечний уїкенд)

Цікаво та змістовно проводять своє дозвілля юні читайлики у стінах районної бібліотеки для дітей ім. О.В.Донченка. Адже найкращі моменти дитинства пов’язані з іграми та розвагами. А правильно організований дитячий відпочинок приносить масу приємних та незабутніх вражень кожній дитині. Саме працівники районної бібліотеки для дітей знають відмінний рецепт, що поліпшує настрій і дарує радість. 
Діти не тільки дізнаються багато цікавого про книгу і роботу бібліотеки, але й беруть активну участь у конкурсах та мандрівках, діляться своїми фантазіями, проявляють ерудованість в іграх та змаганнях.

         Весела ігротека дарує малечі безліч яскравих емоцій та позитиву. Маленькі читачі залюбки мандрують стежинами дитячих книг та журналів, здійснюють прогулянки золотими сторінками дитячої поезії та дізнаються багато пізнавального й корисного. А  веселий гумор, який є невід’ємною складовою літнього настрою, супровджує дітлахів від першої до останньої сторінки їхніх мандрівок сучасними книжками.
    Діти постійно щось вигадують, створюють прекрасне своїми руками, охоче підкорюють нові дослідницькі вершини, адже саме завдяки творчості розкривається дитяча душа. Учасники літнього рандеву отримують безпрограшну лотерею.
        Дитинство сплітає воєдино красу та ніжність, енергію та силу, пристрастність та завзяття. Це час, коли хочеться досягти так багато, і це справді вдається – рости, любити, творити.
         Тож, зігріваймо теплом і любов’ю, ласкою та добром, словом, ніжністю і турботою маленькі серця, щоб вони відчували свою важливість у цьому світі.







Немає коментарів:

Дописати коментар