середу, 20 грудня 2017 р.

Свято святого Миколая для дітей АТО,ВПО та волонтерів


      Свято святого Миколая - дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки.

        Тож напередодні дня Святого Миколая в розважальному центрі «Депот» зібралися діти воїнів АТО, внутрішньо переміщених осіб, волонтери на святковий захід в рамках програми «Стежинами добра», яка здійснюється за фінансової підтримки Ради Європи. Розпочався захід  презентацією самого проекту «СТЕЖИНАМИ ДОБРА», до якої цього річ приєдналася  Лубенська  центральна книгозбірня імені Володимира Малика разом з ГО «Міжнародна асоціація недоторканості приватного життя…», ЗОШ № 3, станція юних техніків, волонтери.. Представник  Міжнародної організації  міграції  відкрив дану презентацію та побажав успіху громаді і активу проекту. 
      Впродовж святкового заходу діти  розважалися,  представляли своїм ровесникам таланти, брали участь у конкурсах, вікторинах, квестах, які підготували для них  бібліотекарі  та  працівники розважального центру.
      Волонтери  Стежин добра отримали відзнаки та подарунки. Організатори дійства дякують всі установи та підприємства,що підтримали проект і від усієї душі вітають учасників заходу,  місцеву громаду зі святом. 
      Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панує мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому.




Немає коментарів:

Дописати коментар