середу, 6 грудня 2017 р.

 Всесвітній день боротьби зі СНІДом.


   Традиційно 1 грудня увесь світ відзначає День боротьби зі СНІДом. Вся світова спільнота цього дня говорить про СНІД,  про масштаби трагедії і про те, що ця чума насправді загрожує існуванню людства. Щороку  бібліотеки Лубенщини збирають у своїх стінах молодь, щоб цього дня приєднатися до мільйонів людей в усьому світі та нагадати про важливість спільних зусиль в боротьбі з хворобою.
   Учні Войнихівського ПТУ №53 стали учасниками тренінгу «Що потрібно знати про СНІД?», який провели для них бібліотекарі Олена Піщаленко  та Людмила Фенько. 
  Заходи, які проводять для хлопців та дівчат працівник Войнихівської сільської книгозбірні та бібліотекар училища завжди проходять динамічно та цікаво. Ось і цього разу учні активно спілкувались та ділились думками щодо репродуктивного здоров`я, пов`язані з цим цінності, висловлювали своє ставлення до ВІЛ-інфікованих людей. Бібліотекарі  навчали хлопців та дівчат пов`язувати свої особисті поведінкові ризики із можливими наслідками та розробляти особисті профілактичні стратегії. Учні  взяли участь у вправі «Оцінка ризику ВІЛ – інфікування» та  виконали завдання «Міфи  й факти про ВІЛ /СНІД». 
    До заходу була оформлена книжкова викладка серед матеріалів якої -книги, матеріали періодичних видань та буклети.





Немає коментарів:

Дописати коментар