середу, 27 грудня 2017 р.

ЧЕРГОВИЙ «АНГЛІЙСЬКИЙ» РІК

Напередодні зимових свят у стінах Лубенської районної бібліотеки імені Володимира Малика відбулося останнє в цьому році засідання клубу англійської мови “Let’s Speak English”. Перейнявши естафету 2016 року Англійської мови, його учасники старанно опановували мову Туманного Альбіону. 
      Адже анлійська мова не втрачає своїх позицій: ділове та щоденне спілкування, подорожі та екскурсії, фільми та нові знайомста з людьми по всьому світі. Та хіба на цьому обмежується перелік сфер, де можна застосувати здобуті знання?
  Комусь ці знання давалися легко та невимушено, комусь довелося докласти трішки більше зусиль. Але, не дивлячись на невеликі перешкоди, які довелося долати на шляху, кожен зі «студентів» мав свої звершення та досягнення. Хтось щиро радів, що зрозумів іноземну говірку закордоном під час відпустки. Хтось почав самостійно знайомитися з іншомовними першоджерелами. Перестали їх лякати незрозумілі раніше написи.
Та одним зі значущих надбань для кожного учасника клубу стали нові знайомства та щирі друзі. Цих таких різних людей об’єднало спільне прагнення та любов до іноземної мови. Кожен мав декілька теплих слів вдячності, які в цей день лунали щиро та з легким сумом. Адже ця зустріч для «студентів» стала завершальною.
      Директор бібліотеки Валентина Сьомак та керівник клубу Марта Федіско вручили студентам сертифікати на підтвердження їхніх досягнень. Працівники бібліотеки висловили щирі сподівання, що їхня праця стала першим кроком до вивчення мови і що ніхто не зупиниться на досягнутому.
     А наступного року бібліотека знову радо відкриє двері для всіх охочих опанувати англійську. Тож чекаємо майбутніх «студентів». 












Немає коментарів:

Дописати коментар