понеділок, 4 червня 2018 р.

Хай буде мир, не хай радіють діти

    Свято дня захисту дітей – одне з найулюбленіших свят дітвори, адже в ці червневі теплі дні не тільки по літньому світить лагідне сонечко, а й дорослі намагаються створити святкову атмосферу, подарувавши дітям веселий настрій концертною програмою, проведенням ігор, розваг, врученням подарунків, оцінити та підтримати їхні творчі таланти.
     Весело, багатолюдно з самого ранку 2 червня було біля клубу села Терни, де в цей день проходило дитяче свято "Хай буде мир, не хай радіють діти". Організаторами свята запланована велика святкова програма для дітвори.
   Бібліотекар сільської бібліотеки Галина Кравчук  запросила присутніх на бібліо-галявину, де нею проводився майстер клас для малечі та дітей молодшого шкільного віку. Вони з цікавістю виробляли магнітики у подарунок мамам та бабусям,  або ж просто на згадку про свято. Також дітки малювали, розмальовували та клеїли. З цікавістю та один поперед  одного діти відгадували вікторини та загадки,які  проводили працівники  центральної районної бібліотеки. За правильні відповіді учасники отримували смайлики,  потім обмінювали їх  на солодощі.
Із захопленням кольоровою крейдою малювали загальну картину про літо. Весело та дружньо грали в рухливі ігри, розваги, естафети,конкурси. На бібліо-галявині  була оформлена книжкова виставка, де діти та їхні батьки знайомилися з цікавою літературою для дітей та дорослих, із дитячими виробами, що творчо виготовляють учасники гуртків "Чарівна бджілка" та "Маленька чарівна бджілка", які діють при бібліотеці. Сільський бібліотекар запросила бажаючих відвідати заняття клубу.. 
    Гомін, сміх та задоволення святом можна було почути від глядачів та учасників цього дійства, адже свято закінчувалося кашею та варениками, які з апетитом їли всі присутні: і діти, і дорослі.














Немає коментарів:

Дописати коментар