пʼятницю, 7 серпня 2020 р.

Позитив бібліотеки – кіт Фелікс

              Коти і кішки є одними з найбільш популярних і улюблених вихованців. Щорічно 8 серпня з ініціативи Міжнародного фонду із захисту тварин відзначають Всесвітній день кішок (World Cat Day).
          Всесвітній день кішок (World Cat Day) з'явився в календарі в 2002 році не тільки з метою вшанування муркотиків, але і для залучення уваги до проблеми бездомних котів і кішок.
Вже понад рік кіт Фелікс, про якого піклується бібліотека, гостинно зустрічає відвідувачів книгозбірні, даруючи їм позитивні емоції. Особливу прихильність котик проявляє до малечі, вона ж – у захваті від котячих витівок.
       Тож Лубенська центральна районна бібліотека імені Володимира Малика також долучилася до відзначення Дня кішок. У читальній залі книгозбірні діє виставка-інсталяція «Все про котів». Дорослі та діти мають змогу прочитати твори української та світової літератури про «пухнастиків», переглянути статті про те, як доглядати за тваринками.
           Котів і кішок неможливо не любити, але при цьому треба вміти поважати їх незалежність і миритися з їх безмежним самолюбством. Цікаві факти про домашніх улюбленців ви знайдете за наступним посиланням: https://nsirogozy.city/read/dosvid/39549/20-cikavih-faktiv-pro-kotiv-pyut-morsku-vodu-vityaguyut-yazik-na-1-metr-mayut-kompas-scho-sche





 

Немає коментарів:

Дописати коментар