четвер, 13 серпня 2020 р.

 Зустріч бориспільських бібліотекарок з лубенською письменницею.

     12  серпня в Лубенських міській та районній бібліотеках відбувся навчально – ознайомчий візит обміну практиками проєкту протидії інфодемії. Місто Лубни зустрічало гостей - працівників бібліотек Борисполя.

    В Лубенській центральній книгозбірні ім. Володимира Малика бориспільські бібліотекарки зустрічалися з письменницею Раїсою Плотниковою. 

    Валентина Сьомак, директорка Лубенської ЦБС у своєму виступі ознайомила колег з літературними  надбаннями  нашого краю та представила члена Національної спілки письменників України Раїсу Плотникову, наголосивши, що зустріч саме  з пані Раїсою організували не випадково. Адже  наша землячка літературною альма матер вважає саме бібліотеки, а  літературним наставником - відомого українського письменника Володимира Малика. 


      В ході зустрічі  присутні мали можливість з перших вуст почути, як створювався роман «Реквієм  для Рози», який в 2016 році став лауреатом Міжнародної літературної премії «Коронація слова» та отримав спеціальну відзнаку «Вибір видавця». Дізналися про роботу над романом «Непманша»,що є продовженням попереднього твору. Особливі емоції викликав уривок , який прочитала донька авторки Марта .

     Зустріч відбулася в теплій, невимушеній атмосфері та залишила незабутні враження.




Немає коментарів:

Дописати коментар