понеділок, 11 липня 2022 р.

У чарівний світ відкритої книги всім доступний вхід
Літні читання «Бібліотечне літо:2022»

     Для кожної дитини літні канікули – це найбільше свято, найкращий відпочинок. Бібліотека під відкритим небом та літні читання сприяють створенню змістовного дозвілля, комфортного середовища, дружнього спілкування та популяризації літератури для дітей. Відпочинок з книгою – це завжди пізнавально, весело і цікаво.

     «У чарівний світ відкритої книги всім доступний вхід» - таку назву мав захід, проведений Публічною бібліотекою імені Володимира Малика в рамках міні-проєкту «Життя в стилі ЕКО».

  На початку зустрічі бібліотекар Лариса Гончарук провела з дітками бесіду про красу та розмаїття навколишнього природного середовища й необхідність його збереження. Хлопчики та дівчатка із зацікавленістю ознайомилися з добіркою міні-енциклопедій про рослинний і тваринний світ, з книгами екологічного спрямування. Потім юні читайлики взяли участь у грі «Хто де живе?», щоб закріпити знання про те, де живуть тварини.  А свої акторські здібності дітлахи залюбки продемонстрували під час рухливої гри-імітації «Впізнай, хто я?». Продовжився захід еко-майстернею - «Друге життя - старим речам» (сторінки застарілих журналів перетворюються на чарівних метеликів). Літні читання завершив пікнік з печивом та компотом. За активну участь діти отримали від книгозбірні невеличкі подаруночки.










Немає коментарів:

Дописати коментар