понеділок, 15 травня 2023 р.

 Дружні родини на бібліотечній гостині

       Для кожного з нас сім’я – найдорожче, що є у житті, головна цінність. Це притулок і гавань у найважчі часи. Особливо – зараз. Тому важливо виявляти турботу та любов до рідних людей. А день сім’ї – хороший для цього привід. 
      З нагоди Міжнародного дня сім’ї 15 травня в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика відбулося родинне свято «Родина, рід – які слова святі! Вони потрібні кожному в житті.» На бібліотечну гостину завітали активні читацькі родини, постійні відвідувачі різноманітних заходів та клубів.
     Ведуча заходу, бібліотекар Лариса Гончарук, здійснила екскурс в минуле української родини, розповіла про значення дружної, міцної сім’ї в розбудові нашої держави. 
     Юлія Пода, партнер бібліотеки та психолог багатьох проєктів, провела з гостями тренінг під назвою «Що робить мою сім’ю щасливою?» та надала рекомендації щодо гармонійних стосунків у родині. 
    Кожна сім’я обдарована, тож дітки з батьками, бабусі з внучатами залюбки демонстрували свої таланти, досягнення та успіхи. Учасники заходу переглянули відеоролик «Це моя сім’я – найдорожча до серця» з презентацією родини Трубецьких та ролик з маленькою Євою Бугаєць. Поділилася секретами успіхів родина Богдан: бабуся Катерина Іванівна та внук Вова, який є переможцем шкільних олімпіад та спортивних змагань. Лунали у виконанні дітей і дорослих вірші та пісні. Активна участь сімей в іграх показала, наскільки дружно та злагоджено працюють члени родини. Наприкінці свята директор книгозбірні Валентина Сьомак урочисто вручила кожній родині Подяки від бібліотеки і подарунки та запросила всіх на дружнє чаювання. 
    Щиро дякуємо Анні Таран, яка потурбувалася, аби кожна дитина отримала подарунок. Подяка також партнерам бібліотеки – ПОПМГО «Твій світ» (керівник Олександр Чепур) та ГО «Спілка жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» (голова – Раїса Кошель), які забезпечили родинне свято смаколиками. 




























Немає коментарів:

Дописати коментар