четвер, 23 листопада 2023 р.

 Свіча зігріє душі

     Щороку 21 листопада на честь двох революцій: Помаранчевої революції (2004) та Революції Гідності (2013) вся Україна відзначає День Гідності та Свободи. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які стали на захист демократичних цінностей прав і свобод людини, національних інтересів держави та її європейського вибору.

     До десятої річниці відзначення Дня Гідності та Свободи в Публічній бібліотеці ім. В. Малика відбувся захід «Свіча зігріє душі».

    З метою виховання у молоді та підлітків патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших Захисників бібліотекарем Сніжаною Кириченко був організований патріотичний брейн-ринг. Активну участь у змаганні взяли учні 9 класу Української класичної гімназії.

    Під час заходу присутні мали змогу дізнатися про революційні події на майдані, про споконвічну мрію українського народу, про незалежність та свободу. Також учням був запропонований для перегляду відеофільм «Історія подій на Майдані».

    Пройшовши всі станції брейн-рингу діти прийшли до висновку, що прийшов час всім доєднатися до рішучих дій на захист своєї країни.














Немає коментарів:

Дописати коментар