четвер, 2 листопада 2023 р.

 Пригощає Осінь нас дарами

      Осінь. Час послухати, як шелестить пожовкле листя, відчути приємний вітерець, помилуватися намистинками вологи на павутинці. Час для пізнання чогось нового, і саме час для свята!
       Тож першого дня листопада фахівці Публічної бібліотеки імені Володимира Малика зібрали своїх постійних маленьких та юних відвідувачів на осінні забави «Пригощає Осінь нас дарами». Свято осені – маленький привід привернути увагу до краси та унікальності природи, зробити разом цікаві поробки з природних матеріалів, познайомити з мистецтвом поетичного слова та об'єднати у неформальній обстановці під час рухливих ігор!
         Ведуча заходу, бібліотекар Гончарук Лариса розповіла дітям про красу природи восени, про її смачні та корисні плоди – калину, яблука, гарбуз. А головне – на свято завітала сама красуня Осінь з кошиком дарів! Осінь (Кухарук Анастасія) провела з дітьми інсценівку «Ходить гарбуз по городу», низку забав і конкурсів.  Учасники свята проявили свої таланти та здібності: декламували вірші про осінь, відгадували загадки про овочі та фрукти , співали пісень, виконували танець-руханку. Додали драйву забавам командні змагання на спритність та кмітливість. Щедра Осінь подякувала дітям за гостинність та пригостила всіх духмяними яблуками й грушами. Наостанок відбулась дружня фотосесія. Бібліотекарі ознайомили присутніх з яскравою висавкою-інсталяцією «Щедрі дари осені».
























Немає коментарів:

Дописати коментар