четвер, 21 грудня 2023 р.

      НАШІ КНИЖКОВІ НОВИНКИ 

     "Червоні лубутени", Джоджо МОЙЄС. 
     Чи можуть туфлі змінити життя? Звучить доволі абсурдно… Але так сталося із Сем, коли вона у спортзалі випадково прихопила не свою сумку. Відтак на важливу робочу зустріч їй довелося взути чужі туфлі. І саме того дня жінка отримала вигідну ділову пропозицію та відчула небувалу впевненість. Воно й не дивно, адже взута Сем була в червоні лубутени.
     А от для Ніші, власниці цього взуття, втрата стала початком неприємностей. Чоловік оголосив про розлучення, заблокував усі рахунки і доступ до будинку. Тож жінці доведеться наново будувати своє життя. У фірмовому стилі Джоджо Мойєс долі Сем та Ніші тісно переплітаються, вони допомагають одна одній - здобути бажану свободу чи реалізуватися в житті. Героїнь чекає боротьба за щастя та нове кохання, і не останню роль в цій історії зіграють такі бажані підбори від Louboutin.
     Джоджо Моєс - англійська романіст та журналістка. До того, як стати письменницею, працювала офіціанткою, водієм таксі і автором туристичних брошур. Тричі видавництва відхиляли романи письменниці. Четверта спроба виявилася вдалою. Найвідоміший роман Моєс - «До зустрічі з тобою». Книга екранізована, стала бестселером The New York Times та переведена багатьма мовами.
    У Публічній бібліотеці імені Малика письменниця представлена досить широко та користується постійним попитом у читачів. 
#Перший_відгук_читача



Немає коментарів:

Дописати коментар