неділю, 24 грудня 2023 р.

Різдвяні подарунки та теплі обійми

      Цю антистресову іграшку розробили в  Ізраїлі, коли тамтешні діти, як і українські, були змушені ховатися в укриттях від системних обстрілів. Звуть її Хібукі і вона дарує нашій малечі частинку Віри, Надії та Любові. Отож цими вихідними маленькі учасники клубу "Веселі долоньки" під керівництвом бібліотекарів Лариси Гончарук та Марини Кононенко мали приємну можливість познайомитися, обійнятися з новим другом та одне з одним.
    - Уявіть, цей пес замість звичайної їжі полюбляє саме обійми і кожен з вас може дати йому своє таємне ім'я! - рекомендували малечі нового друга.
     - Я знаю - це пес Патрон! - миттєво зреагувала малеча.
     Після цього Хібукі одноголосно прийняли до гурту, а бібліотекарі розповіли про інших чотирилапих, які допомагають охороняти та рятувати наше життя. 
     Хібукі допомагає дітям та підліткам від 3 до 16 років справлятися з тривогою, страхами й стресом, наповнюючи позитивними емоціями. Собака обіймака чекає на хлопчиків та дівчаток у книгозбірнях нашого міста. 
     Окрім цього Публічна бібліотека імені Володимира Малика отримала безкоштовний набір для проведення арттерапії: приладдя для каліграфії, різноманітні маркери, фарби, сортер-пазли "Анатомія людини", клейовий пістолет та інші приємні дарунки. 
     Безмежна вдячність БО "БФ "Бібліотечна країна" за можливість розфарбувати цей світ для дитячих сердець радістю та передати нашим маленьким відвідувачам турботу і підтримку.










Немає коментарів:

Дописати коментар