понеділок, 15 січня 2024 р.

 Мишенята з пластиліну – дитячими долоньками

           Дружнє спілкування, майстер класи, ігри  та читання книжок дарує радість діткам в Дитячому реабілітаційному центрі «Надія». 

    Погляньте, яка милота! Пластилінові мишенята  з сиром просто неперевершені ! Котика  теж зліпили, але він, певно, зрозумів, що нічого не вдіє з таким великим сімейством, і тихенько примостився на іншому аркушеві. А ще сніговичок, гарненькі ялиночки та різні цікаві тваринки - дитяча фантазія безмежна, особливо під керівництвом вправних наставників.

Цього разу сплеском креативу керували виховатиль Людмила Тимошенко та співробітниця Лубенська публічна бібліотека імені Володимира Малика Лариса Гончарук , що завітала до Надія Центр у суботу. Вихователі Дитячого центру багато років співпрацюють з фахівцями книгозбірні в процесі реабілітації дітей в рамках програми Партнерство заради спасіння дітей та бібліотечного проєкту «Милосердя без меж». На заняття зібралися діти, позбавлені батьківського піклування, діти ВПО, діти з особливими потребами, що проживають чи перебувають на супроводі Дитячого центру. Це ми з вами розуміємо, що ліплення є ефективним інструментом розвитку дрібної моторики (а, отже, і мозку!). Дітям же такі заняття просто подобаються, бо їм цікаво. Спробували себе в ролі міні-скульпторів, та ще й смаколиками пригостилися!







Немає коментарів:

Дописати коментар