четвер, 18 січня 2024 р.

 НАШІ КІБОРГИ

     16 січня - День вшанування захисників, які тримали оборону Донецького аеропорту. 
       Тож в Лубенській публічній бібліотеці імені Малика вшанували пам'ять героїв, які віддали свої життя у боях за термінал 2014-2015 рр. Адже нині кіборги стали національним символом відваги і стійкості українських бійців. 
     Відразу два заходи під назвою "КІБОРГИ на захисті Вітчизни" відбулися у книгозбірні 19 січня. Спочатку на них прибули учні 6-7 класів гімназії імені Героя України Віри Роїк на чолі з учителькою Наталею Костюк. А потім до бібліотеки завітали дев'ятикласники гімназії "Просвіт" з учителями     Мостівченко Іриною та Кузьменко Альоною. 
     Під час заходу ведучі - бібліотекарі Лариса Гончарук та Сніжана Кириченко познайомили з деталями героїчної оборони аеропорту, зачитали уривки з книги "Аеродром. Донецьк. 242.". Також присутні переглянули документальне відео "48 годин із кіборгами" та інтерв'ю з командиром героїчних оборонців. 
     Учасники заходу виготовили орігамі - голуби миру та задавали цікаві питання про героїв. А бібліотекар Марина Кононенко ознайомила юних читачів з новими книжковими надходженнями та запропонувала взяти для читацького дозвілля сучасні українські детективи і пригодницькі книжки. 
     Після хвилини мовчання Лариса Гончарук виконала пісню під гітару "Молитва", якою втілила мрії кожного - на найближчу перемогу. Адже нині всі воїни стали для нас незнищенними кіборгами-героями.
В рамках циклу заходів #Нація_з_глибоким_патріотизмо_непереможна























Немає коментарів:

Дописати коментар