вівторок, 14 лютого 2017 р.

Даруймо книги і любов!

      Ось і прийшов один з найулюбленіших днів для всіх закоханих – 14 лютого. Але мало хто знає, що цього дня у багатьох країнах світу відзначають ще й Міжнародний день дарування книжок (International Book Giving Day). Це одне з наймолодших свят. Започаткувала його американка Еммі Бродмур у 2012 році. Згодом це починання підтримали в усьому світі. Просуванню свята сприяла підтримка відомих акторів, блогерів, журналістів та письменників.

Міжнародний день дарування книжок – це добровільна ініціатива. Вона спрямована на підвищення інтересу до читання та книги. Цього дня заведено дарувати книжки один одному, членам родини, бібліотекам та залишати твори друку в людних місцях. З кожним роком все більше книг, як уже читаних, так і зовсім нових, вирушає в дорогу в усіх куточках світу.
Подяку тим, хто дарує свої улюблені книги бібліотекам хочемо висловити і ми, працівники абонементу центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. Ціла когорта наших читачів задіяна в бібліо - акції «Прочитав книгу – подаруй бібліотеці». Тож велика вдячність: Аллі Стацюрі, Наталії Слободянюк, Ніні Макаренко та Олександру Панченку, Таїсії Савченко, Олені Альберт, Юлії Добросол та Марії Богомол, Анатолію Таранському, Віталію Ісакову. Завдяки Вам, шановні читачі, наш фонд став багатшим на десятки нових цікавих книг, а багато інших читачів із задоволенням їх читають.




Немає коментарів:

Дописати коментар