понеділок, 6 лютого 2017 р.

Екологічний проект Social ecological camp презентували у бібліотеці.

    Сьогодні досить гострою є проблема екологічного просвітництва. Тому тема екологічного виховання, захисту навколишнього середовища завжди знаходиться у полі зору громадських організацій, бібліотечних працівників, які спільно виховують у населення бережливе ставлення до природи.

     Тож не випадково саме в центральній книгозбірні імені Володимира Малика відбулася презентація екологічного проекту Social ecological camp, який покликаний навчити дітей турбуватися про навколишній світ.
        На захід завітали учні загальноосвітньої  школи  №3, які є членами військово-патріотичного гуртка «Волонтер» та діти з сімей, що потребують соціальної допомоги та уваги. Бібліотекар Лариса Гончарук  підготувала для учасників заходу бесіду про птахів, які зимують в наших краях  та про те, як  ми можемо допомогти  їм пережити холодну пору року. 
Олександр Микитюк, голова громадської організації представив  одного з координаторів проекту  громадського активіста Івана Карпця. Він розповів дітям  про таємниці  тваринного світу Лубенщини та  дав їм слушні поради, як та чим краще підгодовувати птахів.
      Тетяна Москаленко, керівник  екологічних гуртків станції юних техніків та натуралістів  провела майстер - клас із виготовлення годівничок з пластикових пляшок. 
Насамкінець заходу, діти поласували солодощами та гарячим чаєм.  В цьому посприяв підприємець Іван Роговський. 
          Організатори вдячні всім, хто долучився до підтримки проекту.








Немає коментарів:

Дописати коментар