середу, 8 лютого 2017 р.

Музика лікує, гармонізує, надихає

       Музика – це могутнє джерело енергії, що  впливає на людський організм. Вона може стати тим ключиком, який допоможе відновити втрачений баланс і створити гармонію між душею та тілом, заспокоїти або, навпаки, роздратувати, розвеселити чи примусити плакати. Всі ми, хто рідше, хто частіше  користуємося цими її можливостями. Проте мало хто знає про те, що мелодія здатна лікувати. Саме цілющі властивості музики стали темою чергового заняття слухачів культурно-мистецького факультету   міського територіального центру  соціального обслуговування населення.  Арт - терапевтичну годину підготували працівники абонементу центральної районної бібліотеки імені  Володимира  Малика Наталія Мусієнко і Ніна Бородавка.
Вони розповіли присутнім як саме впливає музика на організм людини та які мелодії краще слухати аби отримати оздоровчий ефект.
       Безперечно, немає на світі людини, якій би не подобалося слухати музику, питання лише в репертуарі.  Присутні поділились своїми музичними вподобаннями, розповіли про свої улюблені мелодії.
   Учасники дійства поринули у світ звуків і музики.  На заході звучали твори композиторів-класиків, які, за твердженням вчених,  позитивно впливають на емоційний стан та здоров’я людини.
Музика  здатна зробити  життя кожного гармонічнішим та радісним. Тому не варто нехтувати її чудовими можливостями.




Немає коментарів:

Дописати коментар