пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Учасники проекту  Social ecological camp готувалися до зустрічі перелітних  птахів.

          До центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика знову завітали юні учасники  проекту Social ecological camp. Екологічний проект, покликаний  навчити дітей турбуватися про навколишній світ, об’єднав  дітей з сімей, які потребують соціальної допомоги та уваги і учасників військово-патріотичного гуртка «Волонтер» загальноосвітньої школи №3 (керівник Наталія Костюк). 
      Черговий захід  в рамках проекту був присвячений зустрічі птахів, які скоро повернуться до нас із вирію. Голова секретаріату Полтавського підрозділу громадської організації «Міжнародна асоціація недоторканості приватного життя та безпеки людини» Людмила Гмизіна представила одного з координаторів проекту, голову міської спілки птахівників Михайла Фенька.
Він розповів юним любителям природи про свійських та диких птахів, які живуть у його садибі. Бібліотекар Лариса Гончарук провела  для хлопчиків та дівчаток екологічну вікторину та допомогла  розгадати цікаві екологічні кросворди. Громадський активіст Іван Карпець закликав дітей відповідально ставитись до виготовлення і розміщення шпаківень та розповів про певні стандарти, яких потрібно дотримуватись. Завдяки підприємцю Тетяні Минко наприкінці заходу діти поласували солодощами та гарячим чаєм. 
     Спільними зусиллями громадськості, бібліотеки, станції юних техніків та натуралістів проект успішно реалізовується на теренах нашого краю. 





Немає коментарів:

Дописати коментар