пʼятницю, 1 березня 2024 р.

 ЛІТЕРАТУРНИЙ ДЕСАНТ

     У перший день весни, напередодні Всесвітнього дня письменника, директор Публічної бібліотеки імені Володимира Малика Валентина Сьомак та нинішні лауреати Всеукраїнської премії імені Василя Симоненка - письменники Олександр Козинець та Ганна Кревська прибули на творчу зустріч до ОЗ "Калайдинцівський ліцей" ЛМР.

     Зустрів гостей директор закладу - Сергій Мисник. У своєму слові Сергій Іванович наголосив на важливості таких зустрічей для підростаючого покоління та звернув увагу на сучасні проблеми і перспективи, з якими зіштовхується передова освітня галузь нашого краю. 

    Гостей представила Валентина Сьомак, а далі було щире та безпосереднє спілкування літераторів із ліцеїстами. Авторські читання, щирі питання та не менш щирі відповіді, що супроводжувалися відеорядом з життєпису письменників. 

     Родзинкою зустрічі та неймовірні теплі спогади залишив музей, який діє у старому приміщенні школи. Екскурсію по ньому для гостей особисто провів його фундатор - Сергій Мисник. Зібрані з неймовірною любов'ю експонати, залишили незабутні спогади та враження у письменників.













Немає коментарів:

Дописати коментар