понеділок, 10 листопада 2014 р.

У шану сільським трударям.


Золота осіння пора обдаровує нас не лише щедрими врожаями, а й приносить нам багато світлих свят. Одне з них – День працівників сільського господарства – свято усіх селян.
«Пахнуть хлібом, руки твої, хліборобе» - під такою красномовною назвою відбулося чергове засідання клубу «Надвечір’я», яке проходило на базі Шершнівського сільського клубу.

«Вам пісня і земне спасибі,
Невтомні руки трударів,
Що пахнуть молоком і хлібом,
Цвітінням росяних полів» - з такими вітальними рядками звернулася ведуча дійства до присутніх. А їх зібралося чимало.
   На зустріч прибули шановані у селі люди, котрі все своє життя присвятили рідному селу, праці на Шершнівській землі.
     Про значимість праці сільських трударів у своїх виступах зазначали сільський голова Яременко Ігор Іванович та очільники фермерських господарств «Урожай» та «Хліб» - Кишка Олександр Васильович та Бондар Іван Васильович.
      Між урочистими вітаннями, упродовж святкового заходу, радували усіх присутніх своїми виступами учасники сільської художньої самодіяльності: Наталія Дядечко та Любомира Улянченко, Людмила Куч та Даша Снісаренко, гурт «Бабусині внуці».
      Теплі слова вдячності, що звучали на честь присутніх, збентежили їх серця. У своїх невеличких виступах, вони висловили слова подяки організаторам заходу за те, що їх запросили на це свято, що про них в господарстві пам’ятають і піклуються.
      По закінченню дійства усіх присутніх почастували запашним короваєм, спеченим із цьогорічного Шершнівського доброго врожаю.








Немає коментарів:

Дописати коментар