пʼятницю, 7 листопада 2014 р.

Вчитися ніколи не пізно


      Вчитись ніколи не пізно…Головне мати бажання. На базі Лубенської центральної районної бібліотеки ім. В. Малика не один  рік поспіль відбувається навчання людей похилого віку та всіх бажаючих основам комп’ютерної грамотності за програмою « Навчання протягом життя»
    Слухачам  курсів  безкоштовно запропоновано навчання основам комп’ютерної грамотності, пошук інформації в мережі інтернет, подорожування веб-сайтами, спілкування в соцмережах, користування електронною поштою, скайп-технологією.  


      Навчати таких студентів дуже непросто. Працівники бібліотеки намагаються до кожного знайти індивідуальний підхід, проводять групові та індивідуальні заняття.


      7 листопада, в переддень Всеукраїнського свята працівників культури та майстрів народного мистецтва в  читальній залі бібліотеки  відбувся черговий випуск слухачів із врученням їм сертифікатів.

    
Таке навчання стало можливим завдяки тому, що в 2012 році бібліотека стала переможцем 2 раунду конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг на основі безкоштовного доступу до інтернету» за програмою «Бібліоміст» та отримала 15 комп'ютерів для районної та сільських бюібліотек.












Немає коментарів:

Дописати коментар