пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Обдарована дитина сходинка до творчості

         Із  учнями пришкільного табору «Зелена планета», що діє при Мацківській ЗОШ І-ІІІ ст. та завідуючою сільською бібліотекою Ніною Бобрик відбувся конкурс талановитих дітей. А мандрували діти в океані «Талантів», по островах «Любителів книги», де дізнались про походження  книги та відповідали на різні запитання. Далі пришвартувались на острові «Улюблених казок», де брали участь у грі-вікторині «З якої казки…» та інсценізації казочки «Колобок». А наступним островом, де змогли показати себе учні, був острів «Справжніх талантів». Тут кожен зміг продемонструвати своє вміння: чи то заспівати улюблену пісню, декламувати вірші, чи намалювати малюнок на тему «Моя Україна найкраща». Всім  діткам було весело та цікаво.
    А потім зі школи   разом з учителями завітали до царства книг у сільську бібліотеку, де продовжили мандрувати казковою країною. Долучились до презентації книжкової виставки «Казка спішить до тебе», на якій представлені книги українських та зарубіжних дитячих письменників та різні казки. Читали вголос Едуарда Успенського «Улюблені історії з Простоквашено»
       Найактивніші, талановиті  учасники це — Вероніка Дупір’як, Люба Семенюта, Костя Нещерет, Віка Онищенко, Вова Сень, Іра Гапченко, Святослав Савлук були визнані, як «Міс Талановитість» вони  отримали заохочувальні призи.
     До конкурсу долучились також вчителі школи Рак Л.М. та Дзюба О.М., які подякували за активну участь «маленьким талантам» села Мацківці та змістовно проведений час.



Немає коментарів:

Дописати коментар