середу, 15 червня 2016 р.

 «Дружба творить чудеса»

    Під такою назвою розпочався день друзів в Березотіцькій сільській бібліотеці присв'ячений Всесвітньому дню друзів. Діти, які завітали  цього дня до бібліотеки поділилися, своїми роздумами  про справжню  дружбу  та  розповіли про своїх  вірних  друзів та про те, за що вони їх так називають. В ході бесіди стало зрозуміло, що дітки розуміють, що таке справжня дружба. Завідуюча бібліотекою Наталія  Білик   наголосила дітям,   що запорука щастя, як і дружби — це готовність жертвувати собою, своїм часом.
     «Встановлювати дружні взаємини — це те саме, що й учитися їздити на велосипеді. Лише знання тут не допоможуть. Важливо намагатися застосовувати їх і не впадати у відчай, навіть якщо вас спіткає невдача. І якщо ви уже вирішили знайти справжніх друзів, тоді виявляйте безкорисливість і самі будьте другом».
      Родзинкою зустрічі було малювання   на свіжому повітрі "Сонечка дружби", яке вийшло усміхненим, радісним, мирним з блакитними оченятами та веснянками на щічках! Ланцюжок дружби міцно зв'язав всіх наших сонечкових діток в дружні обійми.


Немає коментарів:

Дописати коментар