неділю, 5 червня 2016 р.

Участь у семінарі для координаторів Пунктів європейської інформації за проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації у бібілотеках».


     30 – 31 травня 2016 року, як координатор Пункту європейської інформації за проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації у бібілотеках» відвідала семінар Оксана Василенко, завідувач відділом інформаційного сервісу центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика, який відбувся в Головному тренінговому центрі для бібліотекарів УБА, в місті Києві. 
         Нагадаємо, що наша бібліотека взяла участь у конкурсі проектів від Української бібілотечної асоціації (УБА)  «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації у бібілотеках», за підтримки Європейського Союзу програма «Еrаsmus+» та стала однією з 86-х бібліотек-переможців конкурсу (у конкурсі взяли участь 163 бібліотеки з усіх областей України). 

              Тренери Олена Башун, Вікторія Польова та Оксана Бояринова протягом двох днів донесли багато корисної  та цікавої інформації, зорієнтували на роботу у проекті, поділилися рекламними цікавинками, зарубіжним та українським досвідом у створенні та роботі Пунктів.
      Отримавши великий багаж знань, сертифікат учасника семінару, друковану продукцію по темі, тематичні джерела на електронних носіях  бібліотека готова до плідної роботи Пункту ЄІ.
       Отримуйте інформацію про Європу в ПЄІ Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика.





Немає коментарів:

Дописати коментар