четвер, 17 листопада 2016 р.

Неповторна особистість – неповторна розповідь про неї


         На абонементі центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика діє книжкова поличка «Доля класиків красного письменства в художній літературі ». Представлені на ній видання – незвичайні, унікальні , це добірка художніх біографій про найвидатніших українських та зарубіжних письменників, поетів, драматургів. В них дослідники – автори поєднали факти  життя митця та факти творчості, простір біографічний та творчий.
    Художня біографія майстра слова – це не лише хронологія його долі, а насамперед духовна еволюція особистості: дитинство та юність, навчання та самовдосконалення, сім’я та кохання, відносини з самим собою, друзями, оточуючими, болісні пошуки істини, «злети» і «падіння»,мрії,формула особистого щастя. Неповторна творча особистість – неповторна розповідь про неї. Кожне видання, представлене на поличці, має свою індивідуальність, свій ритм, настрій, свою тональність.
         Тож, шановні читачі, запрошуємо вас відвідати абонемент центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика та ознайомитися з життєписами найвідоміших майстрів художнього слова.



Немає коментарів:

Дописати коментар