вівторок, 6 червня 2017 р.

Лубенська центральна районна бібліотека на фестивалі  «Замкова гора»

    Другий фестиваль «Замкова гора» зібрав громаду міста та району та  ще раз довів, що лубенці  талановиті та гостинні. Другий рік поспіль у фестивалі бере участь центральна районна бібліотека імені Володимира Малика. Завідувач організаційно-методичним відділом Тетяна Сафронова привітала гостей та учасників  фестивалю та запропонувала гостям літературного  майданчика переглянути виставу «Про річку Сулу та сріблястого карася», яку підготувала громадська організація «PRєDKI» разом із юними волонтерами Олександрою Антонюк, Петром Луцуком, Русланою Чичикало, Наталею Питель, Катериною Щуровою та Ганною Семенець.
Модератор  майданчика поетеса Ганна Кревська познайомила шанувальників красного слова з багатою історією Замкової гори та провела  історичну вікторину. Кращі знавці історії Лубенщини Алла Веремій та  Рустам Абдулін отримали у подарунок книги Ігоря та Валерія Козюр та Юрія Андруховича. 
     Ганна Кревська представила гостям  талановитих і чарівних поетес  Марію Бойко, Олену Задорожну та Юлію Манойленко. Вони дарували присутнім  свої яскраві та неповторні поезії. Літературна галявина, креативно оформлена працівниками бібліотеки, привернула увагу лубенців та гостей з різних куточків України.  Вони не тільки послухали чудові поезії в авторському виконанні, але й мали змогу пригоститися смаколиками, кавою та чаєм, які підготували для них бібліотекарі.





Немає коментарів:

Дописати коментар