четвер, 8 червня 2017 р.

В гостях у пришкільного табору

    Вихованці пришкільного табору «Веселка» Калайдинцівської ЗШ І-ІІІ ст. імені генерал-майора Ф. Д. Рубцова стали учасниками заходу, присвяченого Всесвітньому дню охорони навколишнього середовища. Учні 1-4 класів  із захопленням включилися у проведення ерудиціону «Природа довкола нас», який підготувала та провела завідувач відділом обслуговування Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика Олена Самойленко. Дітки, розділившись на дві команди, із задовленням розгадували загадки та ребуси, відповідали на запитання вікторини, складали мовні конструктори, та приймали участь у природознавчих іграх. Команда-переможець отримала у подарунок дитячі книги лубенських письменників.
      Старші вихованці табору, учні 5-8 класів, в цей день теж не залишилися без уваги. Для них завідувач організаційно-методичним відділом Лубенської центральної районної бібліотеки Тетяна Сафронова провела тренінг  з медіаграмотності «Подорож планетою Медіа». Хлопці та дівчата мандрували у часі та знаходили відповіді на запитання, що стосуються історії медіа, дізналися про перші джерела інформації – наскельні малюнки, берестяні грамоти та папіруси, та сучасні засоби розповсюдження інформації. Під час тренінгу діти розгадували кросворд  та брали участь у вікторині. Найкращим знавцем світу Медіа став п’ятикласник  Владислав Синенко, він отримав заохочувальний приз - книгу Олександра Міщенка «Незвичайні пригоди барона Мюнхгаузена».
  До участі у виїзному заході центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика  долучилася ПМГО «Твій світ».  Завдяки голові організації Олександру Чепуру та програмі  Active Citizens Ukraine калайдинцівські школярі мали змогу пограти  у цікаву  гру «Лаберуза» та поласувати солодощами. 










Немає коментарів:

Дописати коментар