четвер, 13 липня 2017 р.

Українська бібліотечна асоціація – об’єднує бібліотекарів України.

      На Полтавщину з професійним візитом завітали члени Чернігівського відділення УБА. Першими їх зустріли колеги з  Лубенського району. Працівники книгозбірень  з обласних, районних, сільських бібліотек на чолі з директором Чернігівської обласної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка Інною Аліференко познайомились з роботою  Лубенської централізованої  бібліотечної системи. Під час творчого спілкування у центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика відбувся професійний діалог, в якому взяли участь бібліотекарі двох регіонів України. Бібліотекарі Чернігівщини мали змогу переглянути відеоматеріали, які презентували роботу Лубенської районної книгозбірні . 

  У зразковому сільському музеї Василя Симоненка у Тарандинцівській загальноосвітній школі  директор Світлана Яценко розповіла  гостям з Чернігівщини про життєвий та творчий шлях «витязя молодої  української  поезії». Бібліотекар сільської бібліотеки Наталя Шабля  познайомила їх з історією Мгарського Спасо-Преображенського монастиря та  рідного села  Мгар. Бібліотекарі Чернігівщини відвідали Курган Скорботи та Алею пам’яті чорнобильців. 
   Колектив центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика  пригостив колег смачним цілющим чаєм з Березоточі  та пирогами від депутата Полтавської обласної  ради Руслана Ляшка, подарував їм ляльку-мотанку та  книги лубенських авторів. На добру пам’ять про Лубенщину  кожен з гостей отримав  у дарунок книгу про Василя Симоненка та буклет про наш край. Бібліотекарі Чернігівщини  презентували лубенцям підбірку краєзнавчої літератури та щиро подякували за гостинність.









2 коментарі:

  1. Бібліотекарі великі молодці. Вони борці за свою бібліотеку. Вони фанати своєї справи. Вони просто чудові жінки. Дякую за зустріч і дуже смачний калач.

    ВідповістиВидалити