пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Презентація книги Макса Кідрука «Не озирайся і мовчи»

      100 міст, більше 130 презентацій і 65 днів у дорозі, - такі показники найбільшого туру на підтримку книги в Україні. Письменник Макс Кідрук цієї осені презентує свій новий роман «Не озирайся і мовчи»  у обласних центрах та невеличких містах нашої країни. 26 жовтня автор завітав до Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика.
     «Не озирайся і мовчи» — це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, травлі у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.
     Макс Кідрук зазначає, що частково «НОІМ» - це роман не про паралельні світи, але про усвідомлення нами часу. «Там, де непідготовлений читач бачить містику, я опираюсь на реальні наукові теорії», - уточнює автор. 
     Також Кідрук показав буктрейлер до цього роману. Завершив автор презентацію розповіддю про наступний роман, над яким працює з літа. Він має назву «Де немає бога» і розповідатиме про кількох людей, які вижили після авіакатастрофи. 
     На презентацію прийшли не лише прихильники книг автора, але й ті, хто вперше відкрили для себе світ Макса Кідрука. Усі бажаючі мали змогу отримати автограф, сфотографуватися та придбати книги письменника. 








Немає коментарів:

Дописати коментар