середу, 28 березня 2018 р.

Молодіжний обмін у Лубенському районі

         26 – 27 березня 2018 року  в Лубнах відбувся навчально-ознайомчий візит «Містки молодіжної активності», в якому взяли участь представники активної молоді з міста Гайсин, що на Вінниччині. Мета навчально-ознайомчого візиту, який організувала Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» спільно з низкою установ міста та району   – підвищити мобільність української молоді та продемонструвати кращі практики молодіжної роботи і шкільних проектів.

           Тож, 27 березня делегація з міста Гайсин завітала до опорного закладу «Калайдинцівська загальноосвітня школа І- ІІІ ст. ім. Ф.Д. Рубцова», де учасникам влаштували екскурсію музеєм, продемонстрували досягнення закладу, його педагогів, учнів та випускників,  розповіли про роботу школи, зокрема в напрямку її демократизації та побудови навчально – виховного процесу на основі партнерства між вчителем та учнем.  Екскурсію проводили самі учні під керівництвом директора школи Сергія Івановича Мисника.
          Завершився навчальний візит зустріччю у молодіжному центрі, що в районній бібліотеці імені Володимира Малика. Із перших уст учасники дізнатися про роботу бібліотеки, історію створення та діяльність  молодіжного центру, створення відкритих просторів для молоді та обговорили спільні майбутні проекти. 
           У продовж візиту учасники також мали можливість познайомитись з історичним центром нашого міста, екскурсію яким провела провідний методист центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика Тетяна Сафронова. 
          Заходи відбулися завдяки проекту «Містки молодіжної активності; співпраця малих міст Вінницької та Полтавської областей» за підтримки ГО «Молода Черкащина» в рамках проекту "Просування молодіжного активізму в Центральній Україні" та фінансової підтримки National Endowment for Democracy.






Немає коментарів:

Дописати коментар