понеділок, 2 липня 2018 р.

І знову випуск!

    В зв’язку з медичною реформою паперова система карток пацієнтів та запис до лікаря стануть електронними скрізь. Тож медики вже зараз готуються до цього.
   Вже третя група медичних працівників пройшла навчання з комп’ютерної грамотності, що діють на базі центральної книгозбірні імені Володимира Малика, щоб вдосконалити знання та стати впевненими користувачами медичної інформаційної системи.
Перед навчанням працівники відділу інформаційного сервісу Оксана Ходоровська та Віталіна Курильчук провели анкетування, завдяки цьому визначили, на якому рівні підготовки  –  нульовому, початковому, середньому чи високому – будуть навчаться медики.
Кожна група навчалася протягом двох місяців, заняття відбувалися кілька разів а тиждень без відриву від основної роботи в медичних установах.
Під час навчання медики отримали базу знань, необхідну для роботи в електронній медичній системі. Найперше, вони навчилися працювати в операційній системі Windows, створювати документи, знаходити необхідні дані та шукати інформацію в Інтернеті.

Тож надіємося, що в майбутньому процес роботи в медичних закладах буде без паперової рутини.




Немає коментарів:

Дописати коментар