середу, 2 червня 2021 р.

 Свято для дітей

      Міжнародний День захисту дітей, який відзначається 1 червня, – свято не тільки для дітлахів, адже воно нагадує суспільству про необхідність забезпечувати захист прав дітей не тільки у якісь конкретні дні, а й протягом всього року. Цей святковий день у Лубнах відзначили великою кількістю заходів для малечі.  Бібліотеки громади не стояли осторонь.

      Публічна бібліотека імені Володимира Малика підготувала для дітей чудову бібліотечну локацію «Книжкове королівство». Дитина, яка любить і вміє читати – щаслива людина, бо довкола неї завжди багато – багато  розумних, добрих і вірних друзів. Друзі – це книги, які можуть чимало: допомагають у навчанні і самовихованні, збагачують знаннями, зміцнюють волю, пробуджують мрії.  Тож працівники бібліотеки під час святкового заходу активно популяризували найновіші книжки для дітей від Українського інституту книги.

     Не забули і про розваги для малечі. Чудовий майстер-клас з виготовлення літачків від  Владика Кіріченка з Солониці, чарівні  фламінго, метелики, папужки від клубу «Веселі долоньки», розвиваючі ігри... були захопливими для всіх бажаючих. 

#бібліотека_імені_В_Малика #Український_інститут_книги #читай_найновіше

#програма_поповнення_бібліотечних_фондів #УІК

з Український інститут книги






































 


Немає коментарів:

Дописати коментар