вівторок, 8 червня 2021 р.

 Юні користувачі бібліотек Лубенщини взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості  
«Незалежна і єдина – моя Україна»

       З нагоди 30-річчя від Дня проголошення незалежності України Національна бібліотека для дітей проводить Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна». Метою Конкурсу є формування високої громадянської свідомості у дітей; сприяння національно-патріотичному вихованню особистості, ідентифікації з державою, культурою; сприяння збереженню народних та родинних традицій, єдності і культурного розвитку нації.

    Завданням для дітей було підготувати конкурсну роботу, яка за змістом і жанром відповідає загальній ідеї Конкурсу за трьома категоріями: «Малюнок», «Вишивка», «Аплікація». Юні таланти з Лубенщини взяли активну участь у конкурсі. До публічної бібліотеки імені Володимира Малика надійшло 35 конкурсних робіт. Діти творчо та креативно підійшли до створення робіт, вклавши у кожну часточку душі та любові до рідної Вітчизни. Кращі з них надіслані до Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. П. Мирного для подальшого змагання. Маємо надію, що серед них є переможці.

Лубенська публічна бібліотека імені Володимира Малика щиро вдячна юним талантам за ідеї втілені у творчість, а бібліотечним працівникам за відповідальність, комунікабельність та активне залучення дітей до участі у конкурсі. 

Пропонуємо переглянути творчі роботи юних учасників з Лубенщини.



Немає коментарів:

Дописати коментар