середу, 9 червня 2021 р.

Увага! Конкурс!

Літні канікули – час нових вражень та цікавих подій, зустрічей з друзями та море вільного часу для творчості. Національна бібліотека України для дітей запрошує до участі у дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули -2021». Долучайтеся та розкажіть, хто ви, що вас турбує, чому ви радієте, чим захоплюєтеся і про що мрієте, що з прочитаного збентежило настільки, що ви хотіли б продовжити історію.

До участі у Конкурсі запрошуються діти 2-х вікових категорій: 11-13 та 14 – 18 років.

Творчі роботи надсилаються в електронному вигляді на електронну адресу Лубенської публічної бібліотеки ім. В. Малика lubny-malyk@ukr.net до 20 серпня 2021 року.


Вимоги до роботи:

    обсяг не більше 10 сторінок у форматі Microsoft Word  або RTF, шрифт -  Times New Roman (12 розмір), 1,5 міжрядний інтервал, усі поля – 1,5 см, сторінки формату А4, без ілюстрацій та додаткового оформлення.

Конкурс проводиться у 7-ми номінаціях.

«Знайомтеся — це ми!»

Що ми чекаємо від вас у цій номінації? А саме вас і чекаємо. Таких різних за характером, із різними уподобаннями, зі шкільними історіями, ми хочемо подивитися на вас — сучасних дітей — очима ваших ровесників. Можливо це допоможе дорослим краще зрозуміти ваші пріоритети?

«Так, я люблю Україну»

Ми вважаємо, що у цьому розділі будь-які рамки зайві. Так, ми любимо Україну! І у цій любові для кожного з нас є щось своє сильне та тендітне, те, що викликає радість та надію. Вона у всіх на вустах. Але для нас — завжди у серці.

«Природа — джерело натхнення та краси»

Тут відкриваємо безмежний простір для ліриків, яких надихає природа рідного краю, хто вміє розрізняти тихенький голос листя у шелесті вітру. Малюйте пейзажі без пензля та олівця… Отже, ви зрозуміли — природа і ще раз природа.

«І в кожному із нас уже живе філософ!»

Ви ще зовсім маленькі і несміливі, але так прагнете розповісти про власне відчуття світу, про розуміння сенсу та мети життя, поділитися своїми думками вголос. Ласкаво просимо і чекаємо від вас твір (поезію), роздум (можна у віршах) про…  Про все, що вас турбує.

«Моя майбутня професія»

Ви вже задумувалися про те, ким станете? Так щоб дійсно вибрати те, що потрібно саме вам. А може ви якраз у цей момент обираєте, що саме стане вашим основним заняттям у дорослому житті? Поділіться з нами, нам СПРАВДІ дуже цікаво!

«Безмежний світ моєї уяви»

Тут ніби все зрозуміло? Це все — ваша уява! Казки, фентезі, вигадки. Ніяких меж. Ваша сміливість, ваші світи, ваші найпримхливіші мрії можуть здійснитися у ваших оповіданнях.

«Далі буде»? Ні, «далі» — вже є!» …

Тут ми чекаємо на справжніх книгоманів, які так вживаються у літературні сюжети та книжкові пригоди своїх улюблених героїв, що перегортаючи останню сторінку книжки, зітхають — а як же так!! Хочу ще…!!! Хочу більше пригод, хочу знати, що сталося далі з моїми улюбленими героями! Фантазуйте!

Ми ЧЕКАЄМО на ваші роботи, ЦІНУЄМО ваші прагнення та БАЖАЄМО вам УСПІХУ!

За детальною інформацією звертайтеся:

Публічна бібліотека імені Володимира Малика

проспект Володимирський, 43

тел.: 0958997316


Немає коментарів:

Дописати коментар