понеділок, 11 квітня 2022 р.

 Книжкове меню на квітневі зливи

      Діти після зими люблять бігати в сонячні весняні дні. Але знайдуться дні, коли квітневі зливи не дадуть вийти на подвір’я, і тому ми пропонуємо ознайомитися з підбіркою страшенно цікавих книг. Це і смішні історії, і захопливі пригоди, і розслідування і звичайно трішки романтики…



   



«Мортіна» - це всесвітньо відома серія книг Барбари Кантіні як письменниці й художниці одночасно, перекладена 24 мовами. Ця книга про маленьку дівчинку – Зомбі. Яка не така як усі діти, але найбільше на світі вона хоче знайти друзів, з якими можна бавитися і розважатися…

   









«Лотта та її «катастрофи»  - для захопливого читання і нестримного реготання! Саме так хочеться сказати про цю серію книг. Історія про цілком нормальну десятирічну дівчинку, з якою кожного разу трапляються якісь чудасії. Одна її БЛОКФЛЕЙТА чого варта!

  








  Серія книг «Знайди злочинця»  підійде юним детективам. Ці книги для тих, хто полюбляє розв’язувати усілякі ребуси, загадки, розкривати злочини. Приєднайся до команди детективів Філіпа, Фло, Каро, Лео та комісара Ларса і мерщій розслідувати злочини!

 


   









Всі книги
молодіжного роману Йоанни Ягелло пов'язані між собою і розповідають про життя Халіни Барської (всі її називають Лінкою). В них Лінка проживає декілька років. Спочатку вона закінчує школу, потім вступає та вчиться у ліцеї, та ще й працює. А також закохується, переживає зраду коханого та народжує дитину без батька. В книзі Лінку та інших героїв спіткають різні негаразди, адже наше життя таке, складне й непросте. В цьому сенсі книга дуже реалістична. Та завжди є вихід. Може й не такий, як нам хотілося, та все одно вихід.





Усі ці книги ви можете взяти для домашнього читання у Лубенській Публічні бібліотеці імені Володимира Малика, що знаходиться за адресо: проспект Володимирський, 43 (вхід з двору друкарні, 2 –й поверх).


Немає коментарів:

Дописати коментар