пʼятницю, 29 квітня 2022 р.

 Таємниці, приховані Джунглями

      Традиційними стали щотижневі годинки цікавого дозвілля в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика для дітей внутрішньо переміщених осіб.

     Цього четверга фахівцями книгозбірні була влаштована пізнавально- розважальна програма, до якої увійшли: бібліоквест «Таємниці, приховані Джунглями», загадки про тварин та казкових персонажів, весела руханка. 

     Провідний бібліотекар Ніна Бородавка ознайомила дітей із творчістю популярного англійського письменника Редьярда Кіплінга та історією написання «Книги Джунглів».

А бібліоквест допоміг дітям потрапити у захоплюючий світ Джунглів та ближче познайомитися з Мауглі і його вірними друзями: Балу, Багірою, Акелою, Каа. Малята за допомогою юних волонтерів загону «Милосердя» успішно пройшли випробування «Джунглями» та здобули чарівний амулет Мауглі. І перемогла, звісно, дружба.

     Продовж заходу дітки були активними і залюбки репрезентували свої таланти: артистично декламували віршики, виконували пісні, танцювали, малювали. З Юлею Подою виготовили декоративні свічки, та прикрасили їх патріотичними стрічечками. Не обійшлося і без солодких призів, чаювання. 

      До підтримки осіб, які опинились у кризовій ситуації через війну долучаються волонтери загону «Милосердя» Лубенського медичного фахового коледжу. Волонтери допомагають у спілкуванні з малечею, підтримують дітей у груповій та індивідуальній роботі. Співпрацюють організатори з Лубенським міським центром соціальних служб, який допомагає у пошуку бажаючих учасників заходів.

    Захід відбувся в рамках проєкту «Маяки критичного мислення», що реалізується громадською організацією «Твій Світ» у партнерстві з Лубенською публічною бібліотекою ім. Володимира Малика за підтримки Європейського Союзу.


















Немає коментарів:

Дописати коментар