неділю, 1 травня 2022 р.

Година спілкування з вимушеними переселенцями у бібліотеці ім. Володимира Малика  

      У Лубенській публічній бібліотеці ім. Володимира Малика відбулася година спілкування з вимушеними переселенцями, які відвідують разом з дітьми арт- терапевтичні групи.  Під час години спілкування з дорослими фахівці громадської організації «Твій Світ» провели соціологічне опитування. Для того щоб оцінити потреби внутрішньо переміщених осіб разом з працівниками публічної бібліотеки розробили інструментарій. 

    Під час невимушеного спілкування учасники обговорювали проблеми, з якими вони стинулися у наслідок війни, ділилися інформацією про наявність та доступність послуг для переселенців в громаді та чаювали. 

    Організатори опитування переконані, що на основі його результатів буде проведена робота щодо поліпшення доступності та якості послуг, особливо що стосується зайнятості та освіти дітей і підлітків. 

     Захід відбувся в рамках проєкту «Маяки критичного мислення», що реалізується громадською організацією «Твій Світ» у партнерстві з Лубенською публічною бібліотекою ім. Володимира Малика за підтримки Європейського Союзу.






Немає коментарів:

Дописати коментар