пʼятницю, 6 травня 2022 р.

 У світі все починається з мами

Навіть зараз, в ці тяжкі часи,

Українська сміливість буяє!

Серед цвіту весняної краси,

Дітвора в бібліотеці гуляє.

У нашому інтерактивному центрі «Спільний простір», що в Лубенській публічній бібліотеці імені Володимира Малика спільно з ПМГО «Твій світ» продовжують відбуватися заходи для  дітей, підлітків та їхніх родин, які вимушено покинули свої домівки та мешкають у Лубенській громаді завдяки проєкту «Маяки критичного мислення" що фінансується Європейським Союзом.

Цього разу  (5 травня) зустріч була приурочена Дню матері. Адже у травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – Матері. Мама, мамочка, матуся. Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові.

День матері – це чудова можливість для кожної дитини подякувати своїй матусі і показати їй свою любов.

У розважально - ігровій формі, весело і активно промайнув для відвідувачів час. Діти грали у різноманітні ігри, відгадували загадки, брали участь у міні-виставах, танцювали, дарували віршовані та пісенні вітання найріднішим - своїм мамам.

В це свято всі намагаються порадувати своїх мам подарунками і показати на скільки люблять і цінують їх. Тому малеча на майстер-класі розкрила свої таланти і вміння по виготовленню вітальної листівки для своїх матусь.

До речі, варто також зазначити, що у проведенні ігрової частини заходу взяли участь гарні дівчата із волонтерського загону «Милосердя» Лубенський Медичний Фаховий Коледж Олійник Олеся та Комліченко Вікторія.

Низький уклін вам, матері, хранительки нашого роду, щира вдячність за мудрість і підтримку. Від всієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, добра, достатку, родинної злагоди  та мирного неба над головою.


























Немає коментарів:

Дописати коментар