середу, 4 травня 2022 р.

 Музичне рандеву з Тимофієм Ілюхіним

 «Весь світ у музиці»

    Музика – один з найдавніших видів мистецтва. У ній можна почути спів птахів і шелест листя, шепіт хвиль і пориви вітру, краплі дощу і сонця схід. Це таке мистецтво, в якому завжди переплітається старе і нове, музика одного народу з музикою всього світу.

    3 травня відбулася зустріч з музикою в затишній залі Публічної бібліотеки ім. Володимира Малика. Чарівними звуками акордеону знайомив з мистецтвом лубенський музикант, композитор, студент Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського Тимофій Ілюхін.

     Незвичайні, різножанрові композиції, власні твори розчулили серце присутніх. 

   А виконання акордеоністом – віртуозом танго-пісень, вальсів, різноманітних композицій минулих років і сучасних розкрили співочі таланти глядачів.

     Найбільше вразила присутніх людяність Тимофія, непідробна щирість, повна віддача в мистецтві. Висока культура спілкування, глибока ерудованість в професії, яку він обрав, підкорила всіх, хто був на його виступі. Це підтвердила і викладач Лубенської школи мистецтв Ірина Даниленко.

    В наш буремний, неспокійний час, коли на такі прояви людської поведінки в є великий дефіцит, Тимофію вдалося тримати в полоні свого таланту (людського і професійного) всіх присутніх. Тільки його доброта, глибока внутрішня повага і вдячність до глядачів – мабуть і є тими чинниками, якими керується справжній талант. 

   Ми щиро вдячні молодому МАЕСТРО за незабутні враження та сподіваємося на наступні зустрічі.











Немає коментарів:

Дописати коментар