пʼятницю, 21 жовтня 2022 р.

 Акція «Зігріємо Захисників дитячими серцями»

     Традиція передавати на фронт листи, малюнки та обереги з’явилася ще в перший рік війни – і відтоді дитячі роботи постійно підіймають бойовий дух наших захисників і захисниць.  З початку повномасштабної війни все зовсім інакше. Значно більше дітей пережили те, що іноді і дорослим важко витримати. Навіть найменші українці знають хто приніс війну в нашу країну і хто нас усіх захищає від агресора. Для кожної людини найбільш коштовним є той подарунок, який зроблено від щирого серця. Саме він допомагає долати труднощі, йти вперед до мети, відновлювати власні сили в боротьбі за незалежність України.

     20 жовтня в приміщенні Публічної бібліотеки імені Володимира Малика для учнів 7-В класу ЗОШ №2 (класний керівник Больбот  Олена Миколаївна) та діток ВПО пройшла акція «Зігріємо Захисників дитячими серцями». Діти виготовляли браслети та ангели – оберіги, малювали малюнки для наших воїнів – земляків, а листи написані душею, зігріють захисників у найтяжчі хвилини. 

   Всі малюнки, обереги, а також теплі шкарпетки, зв’язані бібліотекарями, передали Благодійному фонду «Melek» (Подфедько Ірина Павлівна), незабаром вони поїдуть до захисників.















Немає коментарів:

Дописати коментар