понеділок, 24 жовтня 2022 р.

 Екскурсія - квест «Бібліотека  - дім життя»

       Одного осіннього дня до Публічної бібліотеки ім. В. Малика завітали незвичайні гості. Ними виявилися діти, о точніше учні 3 класу із школи № 6.
      Привітний та дружній колектив бібліотеки провів маленьким відвідувачам квест – екскурсію «Бібліотека – дім життя». Малеча із задоволення прослухала історію виникнення книги, історію створення бібліотеки та переглянули відео - ролик «Топ 8 найцікавіших бібліотек світу».
     Перед початком змагань учасники розділилися на дві команди «Казкарі» і «Всезнайки». Отримавши маршрутні карти юні гравці з величезним азартом поринули в  пошукові мандри. Подорожуючи та граючи, учасники квесту виконували різноманітні завдання. Здійснюючи зупинки на маршруті команди – учасники давали відповіді на запитання і отримували своєрідні ключі – підказки для подальшого маршруту. За правильну відповідь гравці отримували смайлики зі словами, в кінці з яких повинні були скласти вислів про бібліотеку. Для кращої орієнтації в пошуках команди супроводжували помічники. Ними були бібліотекарі Сніжана Кириченко і Лариса Гончарук.
     Дітвора успішно впоралася із запропонованими завданнями, які викликали масу позитивних і радісних емоцій. А головне за отримане задоволення гравці були нагородженні солодкими подарунками.















Немає коментарів:

Дописати коментар