вівторок, 14 лютого 2023 р.

 Дотепні «серцеїди»

     14 лютого у всьому світі відзначають День святого Валентина – одне з найромантичніших свят року. Цього дня до учнів 5-го класу Лубенської ЗОШ №10 завітали фахівці Публічної бібліотеки імені Володимира Малика.

     В святковий день бібліотекарі запропонували дітям  конкурсно-розважальну програму «Дотепні серцеїди». Ведуча заходу,бібліотекар Сніжана Кириченко жваво та компетентно організувала хлопчиків та дівчаток для змагань. Учасники програми об’єдналися між собою в пари «закоханих» та змагалися за право бути Ідеальною парою класу.

      Діти із задоволенням взяли участь у конкурсах: «Знайомство», «Казкове кохання»,«Ласкаве слово», «Полювання»,«Склади розбите серце», «Зрозумій мене» та інших. Журі, до складу якого увійшли діти, відповідально поставились до оцінювання пар-учасниць, а група вболівальників підтримувала своїх однокласників гучними оплесками. 

    У зв’язку з оголошенням повітряної тривоги захід був проведений у приміщенні шкільного укриття. Та, не зважаючи на це, дітям було цікаво і весело. Жартівливу гру з учнями провела бібліотекар Лариса Гончарук. Наприкінці програми кожна пара учасників отримала Дипломи з почесними званнями в різних номінаціях. Всім підліткам на честь свята були вручені бібліотекарями святкові Валентинки.





















Немає коментарів:

Дописати коментар