вівторок, 7 лютого 2023 р.

 

     Разом для найкращого Інтернету

    День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається другого дня (у вівторок), другого тижня, другого місяця (лютого) з 2004 року з метою популяризації більш безпечнішого і більш відповідального використання онлайн-технологій і мобільних телефонів, особливо серед дітей і молодих людей в усьому світі.

     Цьогоріч цей день відзначається 7 лютого під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

      У відділі  інформаційного сервісу Публічної бібліотеки ім. В. Малика  цей день пройшов цікаво та з користю. Юні користувачі із задоволенням переглянули повчальний мультфільм «Найжахливіший тиждень Петрика!», що передбачає ознайомлення Інтернет-користувачів з їх правами в онлайновому середовищі. Після перегляду обговорили питання безпечної поведінки в Інтернеті, потенційних загроз, випадки порушення прав людини та механізми їх захисту. Всі присутні дійшли до висновку, що Інтернет може бути прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але як і весь реальний світ, Мережа теж може бути небезпечна.

     На закінчення заходу, діти отримали буклети – пам’ятки «Безпечний Інтернет», які підготувала для них працівник відділу Віталіна Курильчук. 






Немає коментарів:

Дописати коментар