понеділок, 5 січня 2015 р.

В Центральній районній бібліотеці  ім. В. Малика відкриють кризовий центр допомоги вимушеним  переселенцям

У п’ятницю, 9 січня 2015 року,  в приміщенні центральної районної бібліотеки ім. В. Малика  відбудеться відкриття кризового центру для тимчасово переміщених осіб з зони конфлікту на Сході України та АР Крим.
Керівник ПОМГО «Твій світ» Олександр Чепур говорить, що теперішні події на Сході України спонукали активістів, працівників бібліотек   розпочати реалізацію проекту, що спрямований на адаптацію, інтеграцію та відновлення повноцінного життя у приймаючих громадах дітей тимчасово переміщених з зони конфлікту та їх родин.
У програмі відкриття: презентація проекту «Створення кризового центру і реалізація програми відновлення життя, адаптації та інтеграції дітей - тимчасово переміщених із зони конфлікту на сході України до умов приймаючих громад в Полтавській області». Також мова буде йти про роль бібліотечних послуг, зокрема надання безкоштовного Інтернету у інформуванні вимушених переселенців про джерела різнобічної допомоги  в приймаючих громадах та об’єднання зусиль громади у вирішенні проблем та адаптації на новому місці.
Проект реалізується за фінансової підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив.


Немає коментарів:

Дописати коментар