вівторок, 5 січня 2016 р.

У КАЛЕЙДОСКОПІ ЗИМОВИХ СВЯТ


     Діти з нетерпінням чекають на прихід зимових свят. Адже свята – це веселі розваги, подарунки, солодощі, святковий настрій!

     Працівники районної бібліотеки для дітей ім. О.Донченка провели для учнів 4-5 класів  народознавчу світлицю «Віночок зимових свят». Маленькі читачі мали змогу ознайомитися з циклом Різдвяних свят, різдвяними традиціями, звичаями та обрядами українського народу. Ці свята несуть людям радісне очікування чогось незвичного, дивовижного, щасливого. І диво приходить у кожну родину вогником доброти і любові, злагоди й миру.

     Про Різдво і Водохрещу, найбільші свята зими, розповіла бібліотекар Марта Федіско, відзначивши, що вони об’єднують всіх і народжують у серці кожного світле диво, щиру віру, надихають на добрі справи.

   На святі звучали вітання казкових героїв, колядки, щедрівки. Сподобалися дітлахам ігри, забави, поетичний снігопад, цікаві конкурси, танок сніжинок та зимовий народний танець «метелиця».

    Бібліотекарі закликали малечу знати, вивчати й цінувати українські традиції, звичаї та прикмети, засівати ниву життя Добром, Працею, Справедливістю та Радістю!




Немає коментарів:

Дописати коментар