пʼятницю, 29 січня 2016 р.

 Імперія пісень Юрія Рибчинського. 


      Центральна районна бібліотека ім. В. Малика  продовжує співпрацю з міським територіальним центром соціального захисту населення.  Для слухачів культурно-мистецького факультету Університету третього віку  бібліотекарі  абонементу підготували цикл заходів « Пісенна палітра України»,що присвячені людям  творчості, котрі своє життя пов’язали з піснею – це поети,  композитори і звичайно ж виконавці.
    Першим було презентовано творчу діяльність видатного поета – пісняра, метра української естради – Юрія Рибчинського. Ось уже понад сорок років він з незмінним успіхом своїми віршами визначає рівень пісенної культури України. У його творчому доробку понад три тисячі пісень, їх виконують найпопулярніші виконавці, вони звучать на престижних конкурсах. Усі пісні Рибчинського популярні, а кожна десята – стає шлягером.
      На заході присутніх ознайомили з життєвим шляхом поета, читали його вірші, пригадали найпопулярніші пісні метра: «Дикі гуси», «Минає день», «Верба», «Хрещатик» та ін. На великому екрані демонстрували уривки бесіди журналістки Тетяни Цимбал з поетом. Присутні були вдячні за чудові хвилини подарованої творчості.


Немає коментарів:

Дописати коментар